Inxhinieri e ngrohjes elektrike

Electric-heating-engineering-1
kategori Ngrohje dyshemeje me rreze grafeni larg me rreze të kuqe Ngrohja e furrës së montuar në mur me gaz Elektrotermale Teknologjia e pompës së nxehtësisë
Mënyra e ngrohjes Ngrohje e trupit 360 gradë. Nuk është e lehtë të kapësh nxehtësinë Shpërndarja e nxehtësisë me qarkullim të detyruar të ajrit të nxehtë është e pabarabartë, nxehet dhe ftohet Nxehtësia lineare, tela e nxehtë në një temperaturë më të lartë, që rezulton në zbardhjen e ngjyrës së lëkurës ose mbulesës Sipërfaqja e tubit nxehet dhe ajri është i thatë
rehati Rehati e lartë, ngrohja e sipërfaqes, mos e ndryshoni lagështinë e ajrit, ndryshimi i temperaturës së gradientit, temperatura e këmbës së ftohtë E keqe, e nxehtë, e zhurmshme, e trullosur Ngrohje e rehatshme lineare, ndryshimi i temperaturës gradient në përgjithësi Në përgjithësi, ka një ndryshim të temperaturës gradient, pak i thatë
Konsumi i energjisë: 1 ditë /10 orë /30 gradë Konsumi i ulët i energjisë, rreth 60% e ngrohjes elektrike të zakonshme, 50% e ngrohjes së ajrit të kondicionuar, përdorim jo 24-orësh në ambiente të brendshme, kursim energjie sesa hidraulik, rreth 80-120w/m2 Konsumi i lartë i energjisë, 160 W/m2 Konsumi i lartë i energjisë, rreth 90% e furrës së zakonshme të ngrohjes elektrike, 75% e ngrohjes së hapësirës, ​​përdorimi i brendshëm jo 24-orësh prej 80-120w/m2 Mesatare në të lartë, rreth 95% e ngrohjes së zakonshme elektrike, rreth 80% e ngrohjes së ajrit të kondicionuar
Koha e ngrohjes Ngrohni në 10 deri në 12 minuta Do të jetë e ngrohtë për 30 minuta Ngrohni në 30 deri në 45 minuta E gjatë, rreth një orë
Cilësia e ajrit Lëshoni anionin, ajri është i freskët, mund të hapë një dritare siç duhet I mbyllur, ajri është lehtësisht i turbullt Ajri është i freskët dhe dritarja mund të hapet siç duhet Ajri është i thatë dhe dritarja mund të hapet siç duhet
Tre siguri I papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj lagështirës dhe rezistent ndaj rrjedhjeve Funksionim i lehtë dhe pa rrjedhje uji Rreziku i rrjedhjeve është i lartë Operacioni është i ndërlikuar dhe i lehtë për t'u rrjedhur

Temperatura e dhomës mund të rregullohet lirshëm

Nuk ka kufizim kohor për ngrohje, ju mund të qëndroni ngrohtë në çdo kohë, në mënyrë që të shmangni ethet e gripit të shkaktuara nga të ftohtit në vjeshtë dhe pranverë, në mënyrë që trupi juaj të jetë më i shëndetshëm dhe të vendosni temperaturën e dhomës veçmas sipas nevojave të ndryshme për ngrohje të familjes. anëtarët.

Electric-heating-engineering-3

Electric-heating-engineering-2

Analiza e mjedisit të politikave të produktit

Sipas statistikave, efikasiteti i shfrytëzimit të burimit në Kinë është rreth 33%, 10 pikë përqindje më i ulët se ai në vendet e zhvilluara. Konsumi i energjisë për njësi të prodhimit është më shumë se dyfishi i mesatares botërore. Ngrohja e ndërtesave përbën 50% të konsumit total të energjisë. Mungesa e energjisë dhe efikasiteti i ulët i energjisë janë situata aktuale e përfitimit energjetik të Kinës. "Mbrojtja e mjedisit dhe kursimi i energjisë" është shtyrë në ballë nga programi i vlerësimit të "vetos me një votë" të këshillit shtetëror që lidh ruajtjen e energjisë dhe reduktimin e emetimeve me performancën e drejtuesve. Ekspertët parashikojnë që deri në fund të vitit 2020, sipërfaqja kombëtare e ndërtimit të banesave të 200-25 miliardë metra katrorë të rinj, në përputhje me standardet e kursimit të energjisë së ndërtesave 65%, 5% përllogaritjen e tregut, duke përdorur film elektrotermik çdo vit për vendin. kurseni kostot e ngrohjes njëqind miliardë juanë më lart, në të njëjtën kohë shmangni burimet jo të rinovueshme të mbetjeve të qymyrit një nga një dhe problemet mjedisore.

Me zbatimin e detyrueshëm të ndërtesave kombëtare të kursimit të energjisë, indeksi i konsumit të energjisë vazhdon të bjerë. Në Tianjin, Pekin dhe Shenyang, është përkatësisht 14W/mm, 18W/mm dhe 21,8w/mm. Që nga viti 2006, Shenyang ka zbatuar një standard të kursimit të energjisë prej 65%. Konsumi i energjisë ishte vetëm 15,26w/mm, dhe koeficienti i transferimit të nxehtësisë së jashtme të ndërtesës u rrit nga 8,8 orë në 11,44 orë për të ulur temperaturën me 1 gradë. Nëse zbritet faktori i okupimit prej 3,8 W/mm, energjia e nxehtësisë që do të plotësohet me ngrohje është 10,2 W/mm në Tianjin, 14,2 W/mm në Pekin dhe 11,46 W/mm në Shenyang. Kjo kënaqësi termike është shumë e lehtë për ngrohjen e filmit elektrotermik. Thjesht thuaj se ruajtja strukturore e nxehtësisë është e mirë, energjia humbet më pak, përdorimi i energjisë elektrike është më pak i pashmangshëm. Tarifat aktuale të ngrohjes qendrore nuk do të ulin koston e ngrohjes sepse izolimi është i mirë.