Historia e Kompanisë

2018

1-1Z425115341558-2018

Ajo shet rreth 100 produkte në mbarë vendin

Në vitin 2018, Kina kishte rreth 100 dyqane monopole dhe mijëra partnerë në afro 20 provinca.

2016

1-1Z42511433SL-2016

Ngritja e një sallë ekspozite të standardizuar

Në vitin 2016, u hap zyrtarisht salla e ekspozitës së përgjithshme të përvojës së ngrohjes të teknologjisë guanrui, duke lejuar klientët të përjetojnë produktet e avancuara të ngrohjes elektrike në botë.

2013

1-1Z425114000929-2013

Parku i prodhimit të shkencës dhe teknologjisë së produkteve të grafenit

Në vitin 2013, ajo investoi për të ndërtuar një park shkencor dhe teknologjik të prodhimit të produkteve grafeni prej 5000 metrash katrorë dhe zhvilloi në mënyrë të pavarur linjën e produkteve të ngrohjes elektrike.

2010

1-1Z425113FN47-2010

Hyni në fushën e ngrohjes së biznesit për kohën e lirë

Në vitin 2010, zhvillimi i teknologjisë së ngrohjes dhe ngrohjes me presion të ulët në dhomën e avullit të djersës përfundoi dhe hyri në fushën e ngrohjes komerciale dhe të kohës së lirë.

2003

1-1Z425113349119-2003

Moduli i pavarur nga fabrika

Në vitin 2003, u lançua moduli i pavarur nga fabrika.
Ndani me sukses katër lidhjet e kërkimit dhe zhvillimit të shkencës dhe teknologjisë, marketingut të markës, menaxhimit të prodhimit, magazinimit dhe logjistikës, duke realizuar funksionimin efikas të moduleve.

1999

1-1Z42F945443U-1999

Sistemi i caktuar

Në vitin 1999, ne zhvilluam dhe përdorëm sistemin e parë të menaxhimit elektronik në industrinë e ngrohjes elektrike për të ofruar shërbime më të mira anëtarësimi për konsumatorët fundorë.