certificate01 (1)

Patenta e shpikjes së filmit elektrotermik fleksibël grafeni

Si shpikësi dhe promovuesi i filmit elektrotermik fleksibël grafeni në industrinë e ngrohjes elektrike, krijuesi i filmit elektrotermik fleksibël grafeni ka realizuar për herë të parë Fabrikën dhe prodhimin masiv të trupit ngrohës fleksibël të grafenit, nga shpikja e pajisjeve të prodhimit deri te shpikja e materialet e prodhimit, prerja e kurorës...

certificate01 (2)
certificate01 (3)
certificate01 (4)
certificate01 (5)
certificate01 (8)
certificate01 (6)
certificate01 (9)
certificate01 (7)
certificate01