Profili i Kompanisë

Qingdao Crown Sharp Carbon Fiber Technology Co., Ltd. e themeluar në vitin 1997, u themelua në vitin 2001, me mbikëqyrje dhe certifikim të qendrës së inspektimit të cilësisë së produkteve elektrike me rreze infra të kuqe dhe industriale, profesioniste për: produkte të ngrohjes elektrike shëndetësore, produkte të terapisë së nxehtësisë R&D, porosi dhe përmirësimin e prodhimit dhe zgjidhjeve logjistike, është e përkushtuar. për të ndërtuar për konsumatorët e përgjithshëm ekstremin, personalitetin, shijen “e ngrohjes së ambientit të banimit me cilësi të lartë.

Në të njëjtën kohë, teknologjia guanyui dhe shumë marka ngrohjeje të linjës së parë vendase dhe të huaja për të krijuar një aleancë strategjike, nga kërkimi dhe zhvillimi i shkencës dhe teknologjisë deri te dizajni i produktit, menaxhimi i prodhimit, planifikimi i marketingut, shërbimet e produktit dhe aspekte të tjera të multi-tube , teknologjia e hedhur guanyui me cilësi të lartë, reputacion të lartë në treg.

Gjatë rrugës, nderi i shkencës dhe teknologjisë së kurorës rui është plot, produkti merr Evropën, Japoninë dhe Korenë e Jugut dhe kështu me radhë lavdërimet e larta të vazhdueshme të klientit, ka patentën kombëtare më shumë se 20, merr CE, RoHS, LVD, EMC, SGS dhe kështu me radhë shumë certifikata evropiane të testimit të produkteve në aspekte të ndryshme për ndërmarrjen e industrisë për të bërë shembullin, bëhet modeli i shkëlqyer i zhvillimit të industrisë së ngrohjes elektrike.

1-1Z3261626304W

Ngrohja në veri ka nevojë urgjente për përmirësim

Ndotja e shkaktuar nga ngrohja e centralizuar e qymyrit në dimër në veri është gjithashtu një nga shkaqet e mjegullës. Ngrohja me qymyr gradualisht tërhiqet nga tregu. Me promovimin e fuqishëm të politikave kombëtare të mbështetjes si ngrohja e pastër, "thëngjilli në energji elektrike" dhe kërkesat e njerëzve për ngrohje inteligjente të kursimit të energjisë, perspektiva e tregut do të jetë gjithnjë e më e qartë. Qytetet jugore nuk janë zona me ngrohje qendrore. Sipërfaqja e ndërtesave urbane të banimit që kanë nevojë për ngrohje është 1 miliard metra katrorë, me një vlerë prodhimi prej rreth 200 miliardë juanë.

  • Inteligjenca artificiale (ai)
  • Tradicionale
  • Të personalizuara

Kundër ndotjes, mjegull dhe qiell blu

Forma e ndotjes së ajrit është e rëndë dhe mjegulla ndikon seriozisht në jetën normale dhe të rregullt të banorëve. Një sasi e madhe e qymyrit të djegur për ngrohje është një nga faktorët kryesorë që shkakton mjegull serioze. Energjia elektrike është e pastër, e sigurt, e përshtatshme dhe avantazhe të tjera. Zbatimi i zëvendësimit të energjisë elektrike ka një rëndësi të madhe për të nxitur revolucionin e konsumit të energjisë, zbatimin e strategjisë kombëtare të energjisë dhe promovimin e zhvillimit të pastër të energjisë. Është një masë e rëndësishme për të reduktuar ndotjen e ajrit. Qeveria ka shtuar përpjekjet për të zëvendësuar energjinë elektrike dhe për të promovuar përdorimin racional dhe efikas të energjisë së pastër. Ngrohja elektrike, si një metodë ngrohëse miqësore me mjedisin, kursim energjie dhe komode, është vlerësuar shumë nga qeveria për sasinë e ulët të karbonit, mbrojtjen e mjedisit dhe pastërtinë. Ngrohja elektrike do të zëvendësojë ngrohjen qendrore tradicionale dhe do të bëhet një metodë e re e ngrohjes.

Mundësi të reja për zhvillimin e industrisë së grafenit + aplikimin e teknologjisë

Presidenti xi jinping shkoi në Jiangsu për të hetuar industrinë e grafenit. Opinionet për përshpejtimin e zhvillimit inovativ të industrisë së grafenit e bënë të qartë se grafeni është një lëndë e parë kryesore industriale e kultivuar nga shteti dhe shkalla e industrisë së grafenit në dhjetë vitet e ardhshme do të arrijë një trilion juanë. Grafeni, i cili është i trashë vetëm një atom karboni, njihet si mbreti i materialeve të reja për shkak të vetive të tij më të holla, më të lehta, më të forta dhe më të forta. Në të njëjtën kohë, fleksibiliteti, transparenca, qëndrueshmëria dhe vetitë e tij tërheqëse janë të shkëlqyera. Prandaj, ajo renditet si një industri strategjike në zhvillim që udhëheq konkurrencën e ardhshme. Në shumë fusha si mbrojtja kombëtare, informacioni elektronik, ruajtja e energjisë dhe mbrojtja e mjedisit, hapësira ajrore, mjekësia biologjike ka një perspektivë shumë të gjerë aplikimi.smxGrafeni më i shpejtë është përçues, shkalla e rezistencës në minimum, ethet janë më uniforma e strategjisë së re të materialeve të shkencës dhe teknologjisë, me infra të kuqe larg trupi i njeriut është më afër valëve të dritës së largët infra të kuqe, shkencëtarët i referohen si "drita për jetën". Si rezultat, grafeni në fushën e shëndetit të ruajtjes së energjisë dhe mbrojtjes së mjedisit do të luajë një vlerë të madhe aplikimi. Siguria dhe qëndrueshmëria e filmit elektrotermik të grafenit, madje edhe ngrohja, shpejtësia e ngrohjes, konsumi i ulët i energjisë, mbrojtja e mjedisit pa ndotje, jetëgjatësia shumë e gjatë e shërbimit. Grafeni fleksibël që shëron valët e dritës infra të kuqe të largët elektrotermale për të nxitur mikroqarkullimin e trupit të njeriut dhe e bën ajrin të prodhojë një numër të madh të joneve negative, të dobishme për shëndetin e njeriut.