Bashkohuni me Guanrui

Udhëheqësi i produkteve të rehatisë në industrinë e ngrohjes elektrike, krijuesi i filmit fleksibël të ngrohjes elektrike nga grafeni dhe integruesi global i burimeve inteligjente të ngrohjes.

Në më shumë se 20 vende dhe rajone.

Ka një model biznesi të pjekur, ndikim të fortë të markës, një matricë të plotë të ciklit jetësor të markës dhe një sistem operativ të plotë.

Përparësitë e ekskluzivitetit

Mbështetje e fortë e markës, model i suksesshëm biznesi
Pajisjet harduerike dhe softuerike të klasit të parë

Trajnimi i rritjes

Mbështetje gjithëpërfshirëse e sistemit të trajnimit, shpërndarje e vazhdueshme e energjisë

Rregullat e ekskluzivitetit

Kushtet e bashkimit, procesi i bashkimit
Kërkesat për zonën dhe vendndodhjen e dyqanit

Ruaj imazhin

Guanrui ofron një model biznesi të suksesshëm, një sistem gjithëpërfshirës mbështetjeje shërbimi, një mbështetje të fortë të markës dhe një sistem marketingu të stilit dado për t'ju sjellë një situatë të favorshme për shëndetin e Guanrui-t dhe aspironi kulmin e pasurisë.

Ruani shfaqjen e imazhit