Koncepti i ndërmarrjes

KOMPANIA
PROFILI
guangrui fibër karboni teknologji bashkë., Ltd. i përmbahet qëllimit të biznesit të bashkëpunimit, ndarjes dhe fitores, respektimit të konceptit të krijimit të pasurisë me integritet, udhëheqjes së industrisë me inovacion, menaxhim të standardizuar dhe zhvillim të koordinuar.

Krijoni një sistem ngrohjeje elektrike të re, më të sigurt, më efikas në energji dhe inteligjent

Integriteti krijon pasuri dhe inovacioni udhëheq industrinë

Jini të guximshëm për t'u zhvilluar, bazohuni në produkte dhe krijoni produkte të shkëlqyera

Profesionalizëm, integritet, efikasitet, kujdes, përgjegjësi, inovacion

Ekzekutim efikas, vëmendje ndaj detajeve, kërkim i përsosmërisë

Përpiquni të bëheni një nga ndërmarrjet inovative më konkurruese në Kinë

Ngrohja në veri ka nevojë urgjente për përmirësim

Ndotja e shkaktuar nga ngrohja e centralizuar e qymyrit në dimër në veri është gjithashtu një nga shkaqet e mjegullës. Ngrohja me qymyr gradualisht tërhiqet nga tregu. Me promovimin e fuqishëm të politikave kombëtare të mbështetjes si ngrohja e pastër, "thëngjilli në energji elektrike" dhe kërkesat e njerëzve për ngrohje inteligjente të kursimit të energjisë, perspektiva e tregut do të jetë gjithnjë e më e qartë. Qytetet jugore nuk janë zona me ngrohje qendrore. Sipërfaqja e ndërtesave urbane të banimit që kanë nevojë për ngrohje është 1 miliard metra katrorë, me një vlerë prodhimi prej rreth 200 miliardë juanë.

  • Të personalizuara
  • Tradicionale
  • Inteligjenca artificiale (ai)

Kundër ndotjes, mjegull dhe qiell blu

Forma e ndotjes së ajrit është e rëndë dhe mjegulla ndikon seriozisht në jetën normale dhe të rregullt të banorëve. Një sasi e madhe e qymyrit të djegur për ngrohje është një nga faktorët kryesorë që shkakton mjegull serioze. Energjia elektrike është e pastër, e sigurt, e përshtatshme dhe avantazhe të tjera. Zbatimi i zëvendësimit të energjisë elektrike ka një rëndësi të madhe për të nxitur revolucionin e konsumit të energjisë, zbatimin e strategjisë kombëtare të energjisë dhe promovimin e zhvillimit të pastër të energjisë. Është një masë e rëndësishme për të reduktuar ndotjen e ajrit. Qeveria ka shtuar përpjekjet për të zëvendësuar energjinë elektrike dhe për të promovuar përdorimin racional dhe efikas të energjisë së pastër. Ngrohja elektrike, si një metodë ngrohëse miqësore me mjedisin, kursim energjie dhe komode, është vlerësuar shumë nga qeveria për sasinë e ulët të karbonit, mbrojtjen e mjedisit dhe pastërtinë. Ngrohja elektrike do të zëvendësojë ngrohjen qendrore tradicionale dhe do të bëhet një metodë e re e ngrohjes.

Mundësi të reja për zhvillimin e industrisë së grafenit + aplikimin e teknologjisë

Presidenti xi jinping shkoi në Jiangsu për të hetuar industrinë e grafenit. Opinionet për përshpejtimin e zhvillimit inovativ të industrisë së grafenit e bënë të qartë se grafeni është një lëndë e parë kryesore industriale e kultivuar nga shteti dhe shkalla e industrisë së grafenit në dhjetë vitet e ardhshme do të arrijë një trilion juanë. Grafeni, i cili është i trashë vetëm një atom karboni, njihet si mbreti i materialeve të reja për shkak të vetive të tij më të holla, më të lehta, më të forta dhe më të forta. Në të njëjtën kohë, fleksibiliteti, transparenca, qëndrueshmëria dhe vetitë e tij tërheqëse janë të shkëlqyera. Prandaj, ajo renditet si një industri strategjike në zhvillim që udhëheq konkurrencën e ardhshme. Në shumë fusha si mbrojtja kombëtare, informacioni elektronik, ruajtja e energjisë dhe mbrojtja e mjedisit, hapësira ajrore, mjekësia biologjike ka një perspektivë shumë të gjerë aplikimi.

Grafeni më i shpejtë është përçues, shkalla e rezistencës në minimum, ethet janë më uniforma e strategjisë së re të materialeve të shkencës dhe teknologjisë, me infra të kuqe larg trupi i njeriut është më afër valëve të dritës së largët infra të kuqe, shkencëtarët i referohen si "drita për jetën". Si rezultat, grafeni në fushën e shëndetit të ruajtjes së energjisë dhe mbrojtjes së mjedisit do të luajë një vlerë të madhe aplikimi. Siguria dhe qëndrueshmëria e filmit elektrotermik të grafenit, madje edhe ngrohja, shpejtësia e ngrohjes, konsumi i ulët i energjisë, mbrojtja e mjedisit pa ndotje, jetëgjatësia shumë e gjatë e shërbimit. Grafeni fleksibël që shëron valët e dritës infra të kuqe të largët elektrotermale për të nxitur mikroqarkullimin e trupit të njeriut dhe e bën ajrin të prodhojë një numër të madh të joneve negative, të dobishme për shëndetin e njeriut.