Ngrohje nën dysheme

Grafeni më i shpejtë është përçues, shkalla e rezistencës në minimum, ethet janë më uniforma e strategjisë së re të materialeve të shkencës dhe teknologjisë, me infra të kuqe larg trupi i njeriut është më afër valëve të dritës së largët infra të kuqe, shkencëtarët i referohen si "drita për jetën".

Gjerësia e filmit ngrohës me karbon LARX është gjithmonë 0,5 m

1Aplikimi direkt
nën dysheme lundruese

1 2 3 4
  • 1Çdo dysheme me sistem klikim
  • 2Film ngrohës TTWARM
  • 3Film reflektues
  • 4Bordi i ekstruduar

2Aplikimi direkt
nën dysheme lundruese

1 2 3 4 5
  • 1Çdo dysheme/pllakë
  • 2Pëlhurë e papërshkueshme nga uji nga polipropileni
  • 3Film ngrohës TTWARM
  • 4Film reflektues
  • 5Bordi i ekstruduar

Udhëheqës i produkteve të rehatshme në industrinë e ngrohjes elektrike


Misioni i ndërmarrjes: Krijimi i një sistemi ngrohjeje elektrike inteligjente të përditësuar, të sigurisë, kursimit të energjisë dhe efikasitetit më të lartë

Vizioni i ndërmarrjes: përpiquni të bëheni një nga ndërmarrjet inovative më konkurruese në Kinë

Shpirti i Ndërmarrjes: Jini të guximshëm në shfrytëzimin, bazën e produkteve dhe krijimin e produkteve me cilësi të lartë