Подно греење

Најбрзиот графен е спроводлив, стапката на отпор е на минимум, треската е најуниформа во новата стратегија за наука и технологија материјали, со далеку инфрацрвено човечко тело е најблиску до далечните инфрацрвени светлосни бранови, научниците ја нарекуваат „светлина на животот“.

Ширината на филмот за загревање со јаглерод LARX е секогаш 0,5 m

1Апликација директно
под пловечки под

1 2 3 4
  • 1Секој под со систем за кликање
  • 2TTWARM загреан филм
  • 3Рефлективен филм
  • 4Екструдирана табла

2Апликација директно
под пловечки под

1 2 3 4 5
  • 1Секој под / плочки
  • 2Водоотпорна крпа од полипропилен
  • 3TTWARM загреан филм
  • 4Рефлективен филм
  • 5Екструдирана табла

Лидер за удобни производи во индустријата за електрично греење


Претпријатие мисија: Создавање ажуриран, безбеден, заштеда на енергија и поефикасен интелигентен електричен систем за греење

Визија на претпријатието: стремете се да станете едно од најконкурентните иновативни претпријатија во Кина

Enterprise Spirit: Бидете храбри во експлоатација, базирање на производи и создавање производи со висок квалитет