Историја на компанијата

2018

1-1Z425115341558-2018

Продава речиси 100 производи на национално ниво

Во 2018 година, Кина имаше речиси 100 монополски продавници и илјадници партнери во речиси 20 провинции.

2016

1-1Z42511433SL-2016

Формирање на стандардизиран изложбен салон

Во 2016 година, официјално беше отворена изложбената сала за целокупното искуство за греење на технологијата гуанруи, овозможувајќи им на клиентите да ги искусат напредните светски производи за електрично греење.

2013

1-1Z425114000929-2013

Парк за производство на наука и технологија на производи од графин

Во 2013 година, таа инвестираше во изградба на научно-технолошки парк за производство на производи од графен од 5.000 метри квадратни и самостојно ја разви производната линија за електрично греење.

2010

1-1Z425113FN47-2010

Влезете во полето за греење за деловно слободно време

Во 2010 година, развојот на технологијата за греење и греење со низок притисок во просторијата за испарување на пот беше завршен и влезе во областа на комерцијалното и слободното греење.

2003

1-1Z425113349119-2003

Фабрички независен модул

Во 2003 година беше лансиран фабрички независен модул.
Успешно разделете ги четирите врски на истражување и развој на науката и технологијата, маркетингот на брендот, управувањето со производството, складирањето и логистиката, реализирајќи го ефикасното функционирање на модулите.

1999

1-1Z42F945443U-1999

Одреден систем

Во 1999 година, го развивме и го искористивме првиот електронски систем за управување во индустријата за електрично греење за да обезбедиме подобри услуги за членство за крајните потрошувачи.