Профил на компанијата

Qingdao Crown Sharp Technology Co., Ltd. формирана во 1997 година, основана е во 2001 година, со национален надзор на квалитетот на инфрацрвените и индустриските електрични производи и сертификација на инспекцискиот центар, професионална за: производи за здравствено електрично греење, производи за термичка терапија R&D, обичај и подобрување на производните и логистичките решенија, е посветена да се изгради за општите клиенти екстремна, личност, вкус „затоплување на висококвалитетниот простор за живеење.

Во исто време, технологијата guanyui и многу домашни и странски брендови за греење од прва линија за да се воспостави стратешки сојуз, од истражување и развој на науката и технологијата до дизајнот на производите, управувањето со производството, маркетинг планирањето, услугите на производите и други аспекти на мулти-цевката. , фрлија guanyui технологија со висок квалитет, високо квалитетна пазарна репутација.

На патот, круната руи за наука и технологија е полна со, производот ги добива европските, Јапонија и Јужна Кореја и така натаму постојаните високи пофалби на клиентите, има национален патент повеќе од 20, ги добива CE, RoHS, LVD, EMC, SGS и така натаму многу европски производ за тестирање сертификација во различни аспекти за индустријата претпријатие да се направи пример, станува електричното греење индустрија развој одличен модел.

1-1Z3261626304W

Греењето на север има итна потреба од надградба

Загадувањето предизвикано од централизираното загревање на јаглен во зима на север е исто така една од причините за магла. Греењето на јаглен постепено се повлекува од пазарот. Со силната промоција на националните политики за поддршка, како што се чистото греење, „јаглен до електрична енергија“ и побарувачката на луѓето за интелигентно греење за заштеда на енергија, изгледите на пазарот ќе бидат сè појасни. Јужните градови не се области за централно греење. Површината на урбаните станбени згради кои имаат потреба од греење е 1 милијарда квадратни метри, со излезна вредност од околу 200 милијарди јуани.

  • Вештачка интелигенција (ai)
  • Традиционалното
  • Прилагодено

Против загадување, магла и сино небо

Формата на загадување на воздухот е тешка, а маглата сериозно влијае на нормалниот и уреден живот на жителите. Големото количество јаглен кој гори за загревање е еден од главните фактори што предизвикува сериозна магла. Електричната енергија е чиста, безбедна, удобна и други предности. Спроведувањето на замена на електрична енергија е од големо значење за промовирање на револуцијата на потрошувачката на енергија, спроведување на националната енергетска стратегија и промовирање на чист развој на енергијата. Тоа е важна мерка за намалување на загадувањето на воздухот. Владата ги засили напорите за замена на електричната енергија и промовирање на рационално и ефикасно користење на чистата енергија. Електричното греење, како еколошки, штедлив и удобен метод за греење, е високо ценет од страна на владата поради неговата ниска содржина на јаглерод, заштита на животната средина и чистота. Греењето на струја ќе го замени традиционалното централно греење и ќе стане нов метод на греење.

Нови можности за развој на индустријата за графен + примена на технологија

Претседателот Си Џинпинг отиде во Џиангсу да ја истражи индустријата за графен. Мислењата за забрзување на иновативниот развој на индустријата за графен јасно покажаа дека графенот е клучна индустриска суровина што ја одгледува државата, а индустриската скала на графен во следните десет години ќе достигне еден трилион јуани. Графенот, кој е дебел само еден јаглероден атом, е познат како крал на новите материјали поради неговите најтенки, најлесни, најсилни и најтврди својства. Во исто време, неговата флексибилност, транспарентност, стабилност и својства на истегнување се одлични. Затоа, таа е наведена како стратешка нова индустрија што ја води идната конкуренција. Во многу области како што се националната одбрана, електронските информации, зачувувањето на енергијата и заштитата на животната средина, воздушната, биолошката медицина има многу широки изгледи за примена.smxНајбрзиот графин е спроводлив, стапката на отпор е на минимум, треската е најуниформа во новата стратегија на науката и технологијата материјали, со далеку инфрацрвено човечко тело е најблиску до далечните инфрацрвени светлосни бранови, научниците ја нарекуваат „светлина на животот“. Како резултат на тоа, графенот во областа на здравјето на зачувувањето на енергијата и заштитата на животната средина ќе има голема примена вредност. Безбедноста и стабилноста на електротермичкиот филм од графен, дури и загревање, брзина на греење, мала потрошувачка на енергија, заштита на животната средина без загадување, многу долг работен век. Графенот е флексибилен за лекување на електротермалните бранови на далеку инфрацрвена светлина за да се промовира микроциркулацијата на човечкото тело и да се направи воздухот да произведува голем број негативни јони, корисни за здравјето на луѓето.