Le Maketi Fa'avevela i lalo o le Folalalo Ma'alalo-Kaboni Ma Meamata o lo'o Fa'amafanafanaina

Savali atu i totonu na o le teuteu lelei o le toe fo'i mai o le fale, o le toeaina o Qingdao jiaozhou o lo'o i ai se lagona lelei. E le'i manatu e sili atu i le 70 tausaga e mafai foi ona faamavae i le fale piliki, nofo i se fale fou. Na autilo atu Mr. Liu i tulimanu uma o le potu e pei o se tamaitiiti, ma musumusu, “e le leaga, e le leaga.” Na fa’afuase’i ona faliu le toeaina o Liu ma fesili atu i lona atali’i: “O le a le mea ua le fa’apipi’i ai i totonu o le fale lenei? I le fa'alogoina o le fesili a Liu, na le mafai ai ona 'ata lona atali'i: “matou te fa'aogaina le fa'avevela o le fola, e sili atu le lelei nai lo le fa'asalalauina o le ea."

E pei o Liu, o le to'atele o tagata i Shandong e le'i iloa po'o le a le fa'avevela o le fola, ae o lea ua i ai se fa'avevela i totonu o latou fale. I le avea ai o se auala fou faʻamafanafana, faʻamafanafana fola o loʻo faasolosolo malie ona ulufale atu i fale o tagata masani i le aai o Shandong.

Muamua: manatu ose nati faigata e ta'e

E tusa ma le 8 tausaga talu ai, o le faʻamafanafanaina o le fola o se auala fou faʻavevela i le maketi faʻamafanafana a Shandong e matua maualalo. E tusa ai ma le tagata i totonu o le aʻoga o suʻesuʻega faʻalauiloa, i lena taimi, o le faʻamafanafanaina o le faʻavevelaina o le fola i le itu i matu o Saina o loʻo i ai se manaʻoga tele i luga o le maketi o se vaega o le naʻo le tupulaga talavou, o lenei mea e faʻatatau i le faʻavevelaina o le fola i totonu. shenyang, shijiazhuang, urumqi ma isi faʻavevela masani o le "tolu i matu" eria o loʻo faʻaaogaina lautele i le laumua o le faʻafeagai o tulaga fale fou. O le mea lea, o le tele o pisinisi faufale faamafanafana i lalo o le fogafale ua manatu o le maketi faamafanafana lalo o le shandong o se fasi ponaivi malo.

O loʻo malamalama o le au atinaʻe o meatotino i le itulagi o Shandong e leʻi fiafia i le faʻavevelaina o le fola muamua, i le faʻaopoopoga i le fale e le o popole e faʻatau atu, o loʻo latou uiga i le saogalemu o mea faʻamafanafana fola ma fesoʻotaʻiga tekonolosi o le mafuaaga autu foi lea. “E le faapea matou te le mananao e faaaoga faiga faamafanafana i lalo o le fola i a matou galuega faatino, ae o loo matou popole pea i le saogalemu o oloa faamafanafana i lalo o le fogafale ma tekinolosi e fesootai i ai,” o le tala lea a se ofisa o pisinisi tau fale. O loʻo lipotia mai o nisi o le faʻavevela vai i le itumalo o Shandong i le taimi o le faʻaaogaina o faʻafitauli o le leaka, lea na mafua ai ona le gata ina faʻalavelave nisi o le "paʻa", ae na mafatia foi i le tele o le tamaoaiga. O lea la, feagai ma le tele o popolega, latou te sili atu i lenei ituaiga o auala fou vevela o le "tumau i se mamao faʻaaloalo".

Aso nei: o le fua faatatau o loʻo siisii ​​pea

I aso nei, e ui lava o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻavevela i lalo o fale i fale fou i Shandong e mamao lava mai isi taulaga i le "tolu i matu" eria faʻamafanafana, o tagata faʻaoga pei o liu ua faʻateleina i shandong. E tusa ai ma le folasaga o le alamanuia, i le taimi nei, o le fua faatatau o le faʻaogaina o le fola o fale i fale fou i Shandong ua oʻo atu i le 30% ~ 40%, ma o lenei faʻamaumauga o loʻo faʻatupulaia pea i lea tausaga ma lea tausaga. O le eria o Shandong e faigata ona lamuina le "ivi malo o le faamafanafanaina o le fola" o le tele o fomaʻi faʻamafanafana fola e lamu. O le mea moni, ina ia mafai ona lamuina lenei "ivi", o le vaega o Shandong o le faʻamafanafanaina o le fola o pisinisi ma faʻalapotopotoga faʻapitoa na totogi se taumafaiga tele.

Ina ua faʻafeiloaʻi le faiga faʻamafanafana i lalo o le fola i shandong, e le gata ina le masani ai le averesi o tagata faʻatau i totonu o le itulagi, ae e le o iloa foi e le tele o tagata atinaʻe fale. Ina ia mafai ona faʻaalia lenei mea fou ma talia e tagata faʻatau masani ma tagata faʻatau fanua i Shandong, i tausaga talu ai nei, e le gata i pisinisi faʻamafanafana fola poʻo le faʻalapotopotoga faʻamafanafana fola talafeagai, ua faia e le aufaasālalau le tele o galuega faʻasalalau. O le iunite o loʻo aʻafia ai ma le atinaʻe e pasia e faʻatautaia fonotaga faʻamafanafana fola, e faʻatalanoa fonotaga, le gaioiga e pei o fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, faia faʻamafanafana fola o lenei ituaiga o auala fou faʻavevela e maua ai le eria o Shandong e faasolosolo malie atu ma sili atu le averesi o tagata faʻatau ma pisinisi atinaʻe faʻatau. . I lenei faagasologa, o tekinolosi talafeagai ma oloa o le faʻamafanafanaina o le fola ua matua matua, ma ua faʻaleleia atili le saogalemu, faʻamalo lelei le faʻaitiitia o popolega o tagata faʻatau fale ma matagaluega talafeagai i luga o le saogalemu o le faʻamafanafanaina o le fola. O lenei foi na faataatia ai se faavae mo le faalauiloaina o le faamafanafanaina o le fola i shandong, o se maketi faapitoa ma le tele o atinae.

E le gata i lea, o le suiga o le maketi faʻatau fale i shandong e faʻamalosia ai foi le faʻaogaina o le faʻaogaina o le fola. E tusa ai ma le aufaipisinisi pisinisi, i tausaga talu ai nei, na faʻatinoina ai e le setete se faʻasologa o tulafono faʻatulafonoina e taofia ai le tulaga o le televave o le siʻitia o tau o fale. Talu mai le amataga o lenei tausaga, ua faʻatinoina e le atunuʻu se faiga faʻavae e sili atu le faʻamalosia o meatotino. A'afia i lenei mea, galuega fa'atau fanua i le eria o Shandong, pe o le tatalaina o le voluma po'o le fa'atauga, ua fa'aitiitia, o le fa'atauga e le o mautinoa. O le mea lea e le'i popole ai le fale o le eria o Shandong e fa'atau atu le tulaga ua suia tele. Ina ia faʻateleina le faʻatau atu o a latou galuega faʻatau fale ma faʻateleina le faʻatauga o fanua faʻatau, o le tele o tagata atinaʻe ua toe taulaʻi atu i le faʻavevelaina o lalo o le fola na latou le amanaiaina muamua, lea e mautinoa lava e aoga tele i le faʻalauiloaina o le faʻavevelaina o lalo o le fale i shandong.

I se faapuupuuga, i le maeʻa ai o tausaga o faʻalauiloa, e ui lava e leʻi faʻasalalauina le faʻamafanafanaina i lalo o le fola i shandong, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻavevelaina o lalo o fale fou ma aʻoga i Shandong o loʻo faʻatupulaia pea i lea tausaga ma lea tausaga.


Taimi meli: Mati-23-2020