we1

Termostati i sistemit të ngrohjes në dysheme (mund të përdoret WIFI)

Termostati i sistemit të ngrohjes në dysheme (mund të përdoret WIFI)

Karakteristikat e produktit:

    Një kontrollues i temperaturës me kosto efektive

微信图片_20210901160852

 

Prezantimi i produktit

Kontrolluesi i temperaturës në telekomandë TTWARM WiFi përdoret kryesisht për ngrohje elektrike. Kontrolli i temperaturës së ngrohjes së ujit të nxehtë është një termostat me ekran të madh LCD (i errët), mund të caktojë temperaturën e dhomës përmes aplikacionit të telefonit ose tastierës, kontrolluesi i temperaturës sipas temperaturës së caktuar hapet automatikisht dhe mbyllni ngarkesën e ngrohjes, në mënyrë që të arrihet qëllimi i rregullimit të temperaturës së dhomës

Mënyra e instalimit: instalim i errët

Parametrat teknikë

Gama e cilësimit të temperaturës: 2~85℃

Gama e matjes së temperaturës: 0~90℃

Saktësia e kontrollit të temperaturës:±1℃

Toleranca e temperaturës: -2℃

Temperatura e mbrojtjes nga mbinxehja: 50℃

Mënyra e daljes: rele

Fuqia lokale: fuqia aktive <3W

Rryma e vlerësuar::20A

Tensioni i furnizimit: AC20V±20%50HZ

Fuqia e vlerësuar: 4 KW

Madhësia e ekranit: 65*56 mm

Hapësira e vrimave të montimit: 60 mm

Udhëzime:

1. Ekran i madh LCD

2. Zgjedhja e tre mënyrave të punës

3, programi fiks i paracaktuar

4. Kufizoni gamën e cilësimit të temperaturës

5. Programimi gjatë periudhës 1-12

6. funksioni kundër ngrirjes në temperaturë të ulët

7. Tastiera mund të kyçet

8. Afishimi dhe alarmi i sasisë elektrike

9. vendosni parametrin e fikjes së energjisë.

Çështje që kërkojnë vëmendje:

1. Për shkak të shtimit të funksionit të kompensimit, kontrolluesi i temperaturës arrin gjendjen më të mirë të matjes së temperaturës pas 4 orësh ndezje.

2. Integrimi elektronik i këtij produkti është i lartë, ju lutemi mos e përdorni në mjedis shumë të lagësht.

3. sepse ky produkt përdor vrimën e sipërme dhe të poshtme të shpërndarjes së nxehtësisë, prandaj ju lutemi merrni masa mbrojtëse në vrimën e sipërme të shpërndarjes së nxehtësisë kur dekoroni murin, në mënyrë që të parandaloni qarkun e shkurtër të pajisjes elektronike pas ujit, duke rezultuar në dëmtimin e makinës.

4. Ju lutemi mos e përdorni në një mjedis më të lartë se 50℃, përndryshe, jeta e shërbimit të makinës do të ketë një ndikim të madh.

Parametrat e sigurisë

  • Mos përdorni furnizim me energji elektrike 220V,50HZ.
  • Mos e prekni butonin e termostatit me duar të lagura, përndryshe mund të shkaktojë goditje elektrike.
  • Mos e hiqni ose instaloni vetë termostatin në asnjë mënyrë, përndryshe mund të shkaktojë goditje elektrike ose zjarr.
  • Mos përdorni një flakë të hapur (p.sh. një qiri të ndezur) për të simuluar rritjen e temperaturës së sondës së sensorit, përndryshe sensori do të dëmtohet.
  • Mos përdorni reagentë kimikë industrialë, kushtojini vëmendje për të parandaluar hyrjen e lëndëve të huaja dhe ujit në makinë.
  • Mos e vendosni termostatin në:     

            Është i lagësht, me pluhur ose temperatura është më e lartë se 50 ° C

            Ambienti i ruajtjes ose përdorimit të materialeve të ndezshme dhe shpërthyese.  

            Banjo, kuzhine etj.

  • Mos e vendosni sensorin dhe lidhjen në kontakt të drejtpërdrejtë me llaçin e çimentos.

Kontrolluesi i temperaturës me telekomandë TTWARM WiFi është një kontrollues i temperaturës me kosto efektive.