1-1Z611153941b3

Интелигентна подлога за здравствена нега интегрирана со крзно

Интелигентна подлога за здравствена нега интегрирана со крзно

Карактеристики на производот:

    1.3D структура на мрежа
    2. Крзно во едно тело
    3. Дишете низ порите
    4. Вистинска говедска кожа

Интелигентна подлога за здравје, интегрирана со крзно

Крзно еден

Без крзно од видра од италијанска кожа од бивол

 

Далечен инфрацрвен зрак

Далечната инфрацрвена ја промовира микроциркулацијата

 

Супер дише

3D пружинска мрежа за пропустливост на воздухот

 

Затворете ја кожата удобно

Природна блиска кожа добар сон

 

9d381b93

Параметри на производот

Име на производ: крзно интелигентна подлога за здравствена заштита

 

Спецификација: 2000×1800mm; 1900 x 1500 mm; 1700 x 750 mm; Може да се прилагоди

 

НАСА ја размотува функцијата за здравствена заштита од далеку инфрацрвено чудо. Истражувањата покажаа дека човечкото тело е составено од молекула на вода, инфрацрвен зрак од 4-14 микрони поради фреквенцијата и фреквенцијата на движење на телото на клетката на кожата е конзистентна помеѓу молекулите и атомите, енергијата може да се апсорбира од клетките, позната како далеку инфрацрвениот зрак и поткожното ткиво на молекулите на водата формираат ефект на резонанца, група, активирање на молекулите на водата, пак, ги активира клетките, ги промовира капиларите, ја измазнува циркулацијата на крвта, метаболизмот.

 

Националната јапонска долговечност е пораст на далечната инфрацрвена здравствена заштита, со употреба на речиси триесет милиони луѓе, потврдено дека далечниот инфрацрвен зрак е единственото нешто во универзумот што може длабоко во човечките клетки, а апсорпцијата на резонанца во човечкото тело, топлото активирање, им овозможи на организациите потребни хранливи материи и физичка едукација токсин, спречување на болести, затоа, далеку инфрацрвениот текстил станува механизам за автентикација TFT бидејќи повеќето компании прогласуваат проект.

 

Кингдао GuanRui технологија, е единствениот со јаглеродни влакна, графен грејач комплетен индустриски синџир на претпријатија, фабриката има целосен опсег на независна сопственост, независен експеримент за истражување и развој на центар, 18 национални патенти, за да ја совладате основната технологија. Со ефикасно управување и извршување, компанијата гарантира врвен квалитет на целата серија на здравствени производи со далечно инфрацрвени зраци.

 QQ截图20210904141828

Човечките болести се јадат, а здравјето може да се заспие.
Технологијата GuanRui е еден од основните производи: јаглеродни влакна, графен повеќефункционална грејна подлога, интегрирано греење, физикална терапија, зачувување на сопственото здравје, за да се загрее, постојано ќе се загреваме и здравје заедно, ќе постигнеме удобен производ лидер на целта на претпријатието, посветени на развојот на науката и технологијата здравствен концепт, креирајте го Евангелието за луѓето!

 

Нашето основно грејно тело: јаглеродни влакна, графен флексибилно лекување филм, е еден вид базиран на електрична енергија, преку јаглеродните молекули прават Брауново движење, топлинска спроводливост на далечните инфрацрвени светлосни бранови на нови производи за здравје за греење. Има предност на безбедност, заштеда на енергија, удобен и удобен за употреба, може да се примени на креветот, канг, меѓу, татами МАТС и друга средина, полна со виталност, ја прави функцијата на телото да има ефект на човечката грижа за себе и помошна терапија. „Светлината на животот“ во телото, ќе предизвика резонанца на телесните клетки на атоми и молекули, преку апсорпција на резонанца, може да ги активира клетките, да го спречи стареењето, целта на зајакнување на имунолошкиот систем, далечната инфрацрвена зраци до циркулацијата на крвта и нарушување на микроциркулацијата со различни болести, се подобрија и функцијата за превенција и лекување!

 

Штетните материи во организмот може да се метаболизираат, не преку бубрезите, директно од кожата и потта, но не и за да се зголеми товарот на бубрезите.

 

Далечното инфрацрвено светло има силна пенетрација и температурен ефект. Може да ја промовира циркулацијата на крвта за да ја подобри микроциркулацијата и да исфрли длабок ладен гас и токсин во телото.

 

Компанијата не само што има 18 национални патенти, преку националниот инфрацрвен центар за тестирање официјален примерок и производ може да биде од 4-14 микрони далеку инфрацрвен зрак, и преку сертификација од европските власти: CE сертификат за електрична безбедност, RoHS зелено нетоксичен безбедносен сертификат, SGS Официјалното откривање на ниво, V2 сертификат за отпорност на пожар, апсолутно ја гарантира безбедноста на употребата на корисникот.